Κράτηση Εισιτηρίων

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε κράτηση εισιτηρίου**  στο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο/γραμμή Αρκίτσα – Αιδηψός μέσω Aidipsos Lines .
Συμπληρώστε τα άτομα που θα ταξιδέψουν με το ονοματεπώνυμο τους στο “Message”.
Παρακαλώ έχετε υπόψη τα παρακάτω κατα την διάρκεια συμπλήρωσης της φόρμας:

  • Παιδιά εως 5 χρονών δεν πληρώνουν εισιτήριο αλλά πρέπει να τα δηλώσετε (ονοματεπώνυμο) στο “Message”
  • Παιδιά 6-12 χρονών πληρώνουν μισό εισιτήριο (ονοματεπώνυμο).
  • Για τα Group πρέπει να αναφέρετε των αριθμό ατόμων και να έχετε λίστα επιβατών . Αν υπάρχει και λεωφορείο , παρακαλώ να αναφέρετε (ονοματεπώνυμο) τον οδηγό καθώς και την πινακίδα οχήματος στο κατάλληλο πεδίο. Επισυνάψτε την λίστα επιβατών στο κατάλληλο πεδίο σε .pdf format με επιτρεπόμενο μέγιστο μέγεθος τα 3ΜΒ.

Σημαντική Ενημέρωση

Παρόλο  που  η  κράτηση/έκδοση εισιτήριου/ων(εφόσον έχει  γίνει)  ισχύει  μέχρι  την  ώρα αναχώρησης, ο  επιβάτης/ες  που  θα ταξιδέψει/ουν  οφείλουν  να  προσέλθουν  στον  λιμένα  τουλάχιστον  μισή  ώρα  νωρίτερα  για  να  παραλάβουν  τα  εισιτήρια τους. Εφόσον  ταξιδεύουν με  όχημα  θα πρέπει να γνωρίζουν οτι  ισχύει  σειρά  προτεραιότητας επιβίβασης οχημάτων και οφείλουν  να  αφήσουν  το  όχημα  εντός  του  λιμένα, καθ υπόδειξης του Λιμενικού, στην  σειρά  των  οχημάτων,  και  να  συμμορφώνονται  στις όποιες υποδείξεις  του  Λιμενικού.

    Με Επιστροφή

    **Με την υποβολή των στοιχείων σας   αποδέχεστε να σας καλέσουμε τηλεφωνικά ή  μεσω email για να επιβεβαιώσουμε την κρατηση σας.
    Θα  θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν επεξεργάζονται και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό απο την εταιρεία μας.